All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Food waste and food losses in the selected canteens and quick service restaurants-measurement results

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000111" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000111 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)

  • Original language description

    Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.

  • Czech name

    Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)

  • Czech description

    Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50602 - Public administration

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů