Food waste and food losses in the selected canteens and quick service restaurants-measurement results
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60456540%3A_____%2F19%3AN0000111" target="_blank" >RIV/60456540:_____/19:N0000111 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)
Original language description
Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.
Czech name
Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)
Czech description
Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
50602 - Public administration
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL01000071" target="_blank" >TL01000071: Food Waste Reduction in Catering</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů