Qualitative analysis of innovation supporting factors in the dairy sector
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00006528" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00006528 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalitativní analýza faktorů podporujících inovace v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Original language description
Jednou z možností získání konkurenční výhody v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků je využívání inovací v různých formách. Příspěvek monitoruje současnou úroveň využívání inovací jako konkurenční výhody u českých zpracovatelů mléka a
Czech name
Kvalitativní analýza faktorů podporujících inovace v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z doktorandského semináře
ISBN
80-213-1016-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
50-55
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Feb 18, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—