Comparison of feed components in vitro incubation with the caecal content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002920" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002920 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Srovnání komponent krmných dávek králíků při inkubaci s obsahem slepého střeva
Original language description
Byla porovnána schopnost fermentace krmných komponent na základě produkce těkavých mastných kyselin, při in vitro inkubaci s obsahem slepého střeva králíka. Nejlépe se fermentovala pšenice, bramborové zdrtky a pšeničné otruby. O něco méně pak oves, ječmen, vojtěška a sojový extrahovaný šrot. Ze škrobů se oproti dalším škrobům (různého botanického původu) nejlépe fermentoval škrob pšeničný. Po hydrotermické úpravě se rozdíl vyrovnal.
Czech name
Srovnání komponent krmných dávek králíků při inkubaci s obsahem slepého střeva
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XIX. Dni živočíšnej fyziológie, Sborník, Košice
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
28
Publisher name
Ústav molek.fyziol. a genetiky SAV
Place of publication
Košice
Event location
Košice
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—