Content of total polyphenols in white Riesling
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003754" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003754 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah celkových polyfenolů v Rýnském ryzlinku
Original language description
Ovoce a zelenina jsou významnými zdroji antioxidantů v lidské stravě. Byl sledován obsah celkových polyfenolů (CP) ve vzorcích Rýnského ryzlinku vypěstovaného ve čtyřech oblastech českého regionu ve třech různých ročnících. CP byly stanoveny spektrofotometricky. Nejnižší obsah CP byl prokázán u vín vypěstovaných v Mělnické oblasti, nejvyšší byl u vín z oblasti Žernosecké.
Czech name
Obsah celkových polyfenolů v Rýnském ryzlinku
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
ISBN
80-213-0926-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
30
Publisher name
Česká zemědělská univerzita
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 25, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—