The use of different methods for a measurement of wheat grain hardness.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003761" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003761 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Použití různých metod pro měření tvrdosti zrna pšenice.
Original language description
Tvrdost zrna u souboru odrůd ozimé pšenice byla stanovena různými metodami - metodou Particle size index (PSI), NIR spektroskopií, Wheat hardness indexem (drcení DO-Corder Brabender a propad sítem 0,14 mm). Tvrdost je silně geneticky podmíněná vlastnost.Zařazení do skupin tvrdosti bylo podobné u všech metod.
Czech name
Použití různých metod pro měření tvrdosti zrna pšenice.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Qualima 2002
ISBN
1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
15-18
Publisher name
Mezos, s.r.o.
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Hradec Králové
Event date
Nov 5, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—