Some factors that influended egg quality and eggshell
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003771" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003771 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Některé faktory ovlivňující kvalitu vajec a vaječné skořápky.
Original language description
Produkce a zpracování vajec patří v České republice mezi obory, srovnatelné v mnoha ohledech s úrovní v jiných zemích. Spotřebitel vyžaduje, aby vejce mělo vysokou nutriční hodnotu, charakteristické smyslové znaky a bylo zdravotně nezávadné. Jakost vajecovlivňuje genotyp, zdravotní stav, věk, výživa, okolní prostředí a další faktory. Jakost vajec je ovlivněna také prostředím haly, zejména mikroklimatickými podmínkami.
Czech name
Některé faktory ovlivňující kvalitu vajec a vaječné skořápky.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1212-9992
e-ISSN
—
Volume of the periodical
VI.
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
29-30
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—