The content of iodine in cow milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003793" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003793 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah jodu v kravském mléce
Original language description
V průběhu 17 měsíců byl sledován obsah jodu v mléce dojnic dvou plemen chovaných na šesti rlůzných farmách. Obsahy jodu v mléce se pohybovaly v rozmezí 53 - 605 #g.kg-1 , průměrná hodnota jodu v mléce byla 242 #g.kg-1. Hladiny jodu v mléce jsou ovlivněnypředevším obsahem jodu a přítomností strumigenních látek v krmivu dojnic.
Czech name
Obsah jodu v kravském mléce
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
ISBN
80-213-0926-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
44
Publisher name
Česká zemědělská univerzita
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 25, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—