Possibilities of growing sorghum in the Czech Republic and their utilization for diet in the coeliac disease
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004040" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004040 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti pěstování čiroků v ČR a jejich využití pro dietu při celiakii
Original language description
Byl sledován soubor odrůd čiroku zrnového a cukrového z hlediska možnosti využití pro dietu při celiakii. Výsledky byly velmi nadějné, obsah gliadinů v zrnu čiroků byl vždy nižší než 10 mg/100 g vzorku (limit pro bezlepkovou dietu).
Czech name
Možnosti pěstování čiroků v ČR a jejich využití pro dietu při celiakii
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA303%2F01%2F1380" target="_blank" >GA303/01/1380: Possibilities of spectra products widening for gluten-free diet at coeliac disease: alternative sources, their testing and using</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - konference Agroregion 2002 - Trvale udržitelné hospodaření na zemědělské půdě
ISBN
80-7040-558-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
59-61
Publisher name
Jihočeská univerzita
Place of publication
České Budějovice
Event location
České Budějovice
Event date
Sep 4, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—