Evaluation of quality of plant products for the diet at coeliac disease - possibilities of sorghum using
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005108" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005108 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality plodin pro dietu při celiakii - možnosti využití čiroku
Original language description
Byly hodnoceny možnosti využití čiroku zrnového a cukrového pro dietu při celiakii z pohledu pěstitelské technologie, využitelné v podmínkách ČR a chemické skladby, zejména bílkovinných frakcí a imunologického hodnocení. Výsledky byly příznivé, obsah gliadinů byl nižší než 10 mg/100 g vzorku, což je limit pro bezlepkovou dietu.
Czech name
Hodnocení kvality plodin pro dietu při celiakii - možnosti využití čiroku
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA303%2F01%2F1380" target="_blank" >GA303/01/1380: Possibilities of spectra products widening for gluten-free diet at coeliac disease: alternative sources, their testing and using</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Kvalita rostlinné produkce: současnost a perspektivy směrem k EU
ISBN
80-86555-22-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
99-102
Publisher name
Výzkumný ústav rostlinné výroby
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Feb 6, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—