Perception of pork quality by the current consumer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004063" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004063 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Perception of pork quality by the current consumer
Original language description
Příspěvek informuje o analýze vnímání vepřového masa spotřebitelem v ČR. V roce 2001 byl proveden výzkum vnínmání 6 druhů masa českým spotřebitelem (maso vepřové, hovězí, drůbeží, rybí, telecí a skopové). Během uvedeného výzkumu byl proveden rozbor dotazníků u 148 náhodně vybraných spotřebitelů masa. Vepřové maso má dosud u českého spotřebitele dominantní postavení (50% je současná spotřeba vepřového masa z celkové roční spotřeby masa na jednoho obyvatele). Český spotřebitel upřednostňuje při nákupu vepřového masa jeho kvalitu a čerstvost, zdravotní nezávadnost, tučnost, cenu a dostupnost.
Czech name
Perception of pork quality by the current consumer
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
ISBN
80-213-0926-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
142
Publisher name
Česká zemědělská univerzita
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 25, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—