All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Perception of pork quality by the current consumer

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004063" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004063 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Perception of pork quality by the current consumer

  • Original language description

    Příspěvek informuje o analýze vnímání vepřového masa spotřebitelem v ČR. V roce 2001 byl proveden výzkum vnínmání 6 druhů masa českým spotřebitelem (maso vepřové, hovězí, drůbeží, rybí, telecí a skopové). Během uvedeného výzkumu byl proveden rozbor dotazníků u 148 náhodně vybraných spotřebitelů masa. Vepřové maso má dosud u českého spotřebitele dominantní postavení (50% je současná spotřeba vepřového masa z celkové roční spotřeby masa na jednoho obyvatele). Český spotřebitel upřednostňuje při nákupu vepřového masa jeho kvalitu a čerstvost, zdravotní nezávadnost, tučnost, cenu a dostupnost.

  • Czech name

    Perception of pork quality by the current consumer

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2002

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova

  • ISBN

    80-213-0926-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

    142

  • Publisher name

    Česká zemědělská univerzita

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Sep 25, 2002

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article