Content of energy and the effect on egg weight and shell strength
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005199" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005199 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah energie v krmivu, hmotnost vajec a pevnost skořápky
Original language description
Kvalita vaječné skořápky patří mezi nejdůležitější vlastnosti vajec. Vejce se špatnou vaječnou skořápkou představují pro výrobce vajec značné ekonomické ztráty. Jedná se hlavně o výrobce konzumních vajec.
Czech name
Obsah energie v krmivu, hmotnost vajec a pevnost skořápky
Czech description
—
Classification
Type
V<sub>x</sub> - Unclassified - Research report containing classified information
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
7
Place of publication
Praha
Publisher/client name
Ministerstvo školství ČR
Version
—