All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Eggs in gastronomy and human nutrition

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43910985" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43910985 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vejce v gastronomii a výživě člověka

  • Original language description

    Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.

  • Czech name

    Vejce v gastronomii a výživě člověka

  • Czech description

    Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Gastronomie - vybrané kapitoly

  • ISBN

    978-80-86380-78-0

  • Number of pages of the result

    25

  • Pages from-to

    125-149

  • Number of pages of the book

    285

  • Publisher name

    2 THETA

  • Place of publication

    Český Těšín

  • UT code for WoS chapter