Eggs in gastronomy and human nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43910985" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43910985 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vejce v gastronomii a výživě člověka
Original language description
Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.
Czech name
Vejce v gastronomii a výživě člověka
Czech description
Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Gastronomie - vybrané kapitoly
ISBN
978-80-86380-78-0
Number of pages of the result
25
Pages from-to
125-149
Number of pages of the book
285
Publisher name
2 THETA
Place of publication
Český Těšín
UT code for WoS chapter
—