Influence of ecological way of cultivation of the potato quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005212" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005212 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv ekologického způsobu pěstování na kvalitu brambor
Original language description
V polních pokusech byl sledován vliv ekologického způsobu pěstování (v porovnání s konvenčním) na vybrané ukazatele kvality hlíz. Ekologický způsob pozitivně ovlivnil obsah dusičnanů a redukujících cukrů, negativně ovlivnil obsah polyfenolů (a hektarovývýnos). Způsob pěstování neměl prokazatelný vliv na stolní hodnotu, odolnost k mechanickému poškození, obsah sušiny, obsah glykoalkaloidů a na obsah kyseliny askorbové.
Czech name
Vliv ekologického způsobu pěstování na kvalitu brambor
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Kvalita rostlinné produkce: současnost a perspektivy směrem k EU
ISBN
80-86555-22-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
141-145
Publisher name
Výzkumný ústav rostlinné výroby
Place of publication
Praha
Event location
VÚRV Praha - Ruzyně
Event date
Feb 6, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—