Iodine content in the cow milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005237" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005237 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah jodu v kravském mléce
Original language description
V průběhu 17 měsíců byl stanovován obsah jodu v kravském mléce dojnic ze šesti různých farem na územi středních a severních Čech.. Obsah jodu byl stanoven metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s elektrochemickou detekcí (HPLC-ECD). Stanovený obsah jodu byl v rozmezí 53 - 605 ug/kg, Průměrná hodnota jodu v mléce byla 242 ug/kg. Obsah jodu v mléce závisí především na množství jodu a přítomnosti strumigenních látek (řepkových výlisků) v krmivu a ročním období.
Czech name
Obsah jodu v kravském mléce
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek ze semináře Mléko a sýry 2003
ISBN
80-86238-31-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
139-141
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 21, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—