Milling and baking quality of untraditonal species of wheat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A8586" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:8586 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice
Original language description
Vybrané ukazatele technologické jakosti a výnos zrna byly hodnoceny u netradičních druhů pšenic - jednozrnka, dvouzrnka, kamut a srovnány s pšenicí obecnou. Výnosy i technologická jakost netradičních druhů pšenice byly ve srávnání s pšenicí obecnou ve většině případů horší.
Czech name
Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenice
Czech description
Vybrané ukazatele technologické jakosti a výnos zrna byly hodnoceny u netradičních druhů pšenic - jednozrnka, dvouzrnka, kamut a srovnány s pšenicí obecnou. Výnosy i technologická jakost netradičních druhů pšenice byly ve srávnání s pšenicí obecnou ve většině případů horší.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
20-21
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—