Before we store carrot
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12960" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12960 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Než uskladníme mrkev
Original language description
Tento článek se zabývá hlavně senzorickým hodnocením mrkve. Mrkev patří mezi zeleniny bohaté na karoten, obsahuje také vitamíny skupiny B, vitamín C, cukry, steroly, minerální látky. Při hodnocení chuti se hodnotí čisté mrkvové aroma, požadována je velmisladká, jemná chuť. Pro skladování se kořeny dávají do chladného sklepa, kde ideální teplo je těsně nad O °C a relativní vlhkost vzduchu téměř 100 %.
Czech name
Než uskladníme mrkev
Czech description
Tento článek se zabývá hlavně senzorickým hodnocením mrkve. Mrkev patří mezi zeleniny bohaté na karoten, obsahuje také vitamíny skupiny B, vitamín C, cukry, steroly, minerální látky. Při hodnocení chuti se hodnotí čisté mrkvové aroma, požadována je velmisladká, jemná chuť. Pro skladování se kořeny dávají do chladného sklepa, kde ideální teplo je těsně nad O °C a relativní vlhkost vzduchu téměř 100 %.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zahrádkář
ISSN
0139-7761
e-ISSN
—
Volume of the periodical
37
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
1-1
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—