All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Monitoring of chemical and organoleptical changes of selected apple cultivars during their storage

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17946" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17946 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování

  • Original language description

    Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocenajednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C.

  • Czech name

    Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování

  • Czech description

    Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocenajednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXVII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    ISSN 1802-1433

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    39-45

  • Publisher name

    VÚPP Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 29, 2006

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article