Cheeses and its servising
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F10%3A48050" target="_blank" >RIV/60460709:41210/10:48050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sýry a jejich podávání
Original language description
Příspěvek se zabýval problematikou sýrů, jejich nutriční hodnotou, potažmo významem sýrů v jídelníčku. Dále se věnoval použití sýrů v kuchyni a jak správně sýry podávát, aby vynikly všechny organoleptické vlastnosti této potraviny. Neméně důležitou kapitolou bylo posouzení sýru podávaného jako dezert nebo snoubení sýra s vínem.
Czech name
Sýry a jejich podávání
Czech description
Příspěvek se zabýval problematikou sýrů, jejich nutriční hodnotou, potažmo významem sýrů v jídelníčku. Dále se věnoval použití sýrů v kuchyni a jak správně sýry podávát, aby vynikly všechny organoleptické vlastnosti této potraviny. Neméně důležitou kapitolou bylo posouzení sýru podávaného jako dezert nebo snoubení sýra s vínem.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy - Zpravodaj
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
118
Issue of the periodical within the volume
118
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—