Cheese in our diet
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00141264" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00141264 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jaké sýry zařadit do našeho jídelníčku?
Original language description
Článek se zabývá významem sýrů v lidské výživě, včetně možných rizik jako jsou biogenní aminy.
Czech name
Jaké sýry zařadit do našeho jídelníčku?
Czech description
Článek se zabývá významem sýrů v lidské výživě, včetně možných rizik jako jsou biogenní aminy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B08069" target="_blank" >2B08069: Relationship research of contaminant microflora and biogenic amines as the risk toxicants in the system of cheese health unexceptionability on the consumer market</a><br>
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VI
ISBN
978-80-7375-300-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Zemědělská 1, Brno 613 00
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—