All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Information from the global IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930310" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930310 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

  • Original language description

    Počátkem června 2024 uspořádala Mezinárodní mlékařská federace (IDF) v norském Bergenu IX. vědecké sympozium o technologii sýrů, kterého se zúčastnilo téměř 200 účastníků z celého světa. Článek shrnuje informace, které byly předneseny v jednotlivých sekcích sympozia: Udržitelná výroba sýrů, Zákysové a doplňkové kultury (včetně protektivních), Mikrobiota sýrů, Vliv mikrobiologické a chemické kvality mléka na kvalitu sýrů, Sýry z kozího a ovčího mléka, Textura a funkční vlastnosti sýrů, Inovace ve výrobě a zpracování sýrů, Udržitelné balení sýrů a Sýrová matrice a nutriční aspekty.

  • Czech name

    Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

  • Czech description

    Počátkem června 2024 uspořádala Mezinárodní mlékařská federace (IDF) v norském Bergenu IX. vědecké sympozium o technologii sýrů, kterého se zúčastnilo téměř 200 účastníků z celého světa. Článek shrnuje informace, které byly předneseny v jednotlivých sekcích sympozia: Udržitelná výroba sýrů, Zákysové a doplňkové kultury (včetně protektivních), Mikrobiota sýrů, Vliv mikrobiologické a chemické kvality mléka na kvalitu sýrů, Sýry z kozího a ovčího mléka, Textura a funkční vlastnosti sýrů, Inovace ve výrobě a zpracování sýrů, Udržitelné balení sýrů a Sýrová matrice a nutriční aspekty.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    35

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    11-16

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database