All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of Faty acid- binding protein (FABP3) on selected cascass traits in pigs

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A52767" target="_blank" >RIV/60460709:41210/11:52767 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    The effect of Faty acid- binding protein (FABP3) on selected cascass traits in pigs

  • Original language description

    Byl získán fragment očekávané délky 768 bp. V rámci studie byl nalezen statisticky průkazný vliv genu FAPB3/ HaeIII na procento svaloviny ve prospěch genotypu dd. To koresponduje s větším ukládáním tuku u prasat u genotypu DD. Podobné výsledky vykazují hodnoty celkové hmotnosti kýty. Statisticky byl potvrzen vliv genu FAPB3/HaeIII na výšku hřbetního tuku v linii půlícího řezu v místě 2 (p<0,03) a podobný trend byl zaznamenán u výšky hřbetního tuku v místě 3 (p<0,07) a u průměrného obsahu tuku v boku (p<0,06). Byl nalezena statistický vliv na hmotnost tukového krytí u kotlety (p<0,03).

  • Czech name

    The effect of Faty acid- binding protein (FABP3) on selected cascass traits in pigs

  • Czech description

    Byl získán fragment očekávané délky 768 bp. V rámci studie byl nalezen statisticky průkazný vliv genu FAPB3/ HaeIII na procento svaloviny ve prospěch genotypu dd. To koresponduje s větším ukládáním tuku u prasat u genotypu DD. Podobné výsledky vykazují hodnoty celkové hmotnosti kýty. Statisticky byl potvrzen vliv genu FAPB3/HaeIII na výšku hřbetního tuku v linii půlícího řezu v místě 2 (p<0,03) a podobný trend byl zaznamenán u výšky hřbetního tuku v místě 3 (p<0,07) a u průměrného obsahu tuku v boku (p<0,06). Byl nalezena statistický vliv na hmotnost tukového krytí u kotlety (p<0,03).

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Research in Pig Breeding - Výzkum v chovu prasat

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    5

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    NL - THE KINGDOM OF THE NETHERLANDS

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    9-12

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database