Slovak Sugar Factories in European Sugar Market Transformation Process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F21%3A88461" target="_blank" >RIV/60460709:41210/21:88461 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60460709:41110/21:88461
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2021/PDF/426-431.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2021/PDF/426-431.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Slovenské cukrovary v procesu transformace Evropského trhu s cukrem
Original language description
Článek posuzuje slovenské cukrovary v procesu transformace trhu s cukrem v zemích EU z pohledu finančního zdraví a finanční kondice. Cukrovary na Slovensku měly před začátkem kampaně 2020 2021 malou pravděpodobnost bankrotu a dobrou platební morálku vůči svým odběratelům, kterou si držely v celém analyzovaném období. Z pohledu stupně rizika má cukrovar Považský cukor, a. s., stupeň zvýšeného rizika a Slovenské cukrovary, s. r. o., mírně zvýšeného rizika. Je velký předpoklad, že při nastavených parametrech prostředí si analyzované cukrovary na Slovensku udrží stávající produkci cukru, své finanční zdraví a finanční kondici.
Czech name
Slovenské cukrovary v procesu transformace Evropského trhu s cukrem
Czech description
Článek posuzuje slovenské cukrovary v procesu transformace trhu s cukrem v zemích EU z pohledu finančního zdraví a finanční kondice. Cukrovary na Slovensku měly před začátkem kampaně 2020 2021 malou pravděpodobnost bankrotu a dobrou platební morálku vůči svým odběratelům, kterou si držely v celém analyzovaném období. Z pohledu stupně rizika má cukrovar Považský cukor, a. s., stupeň zvýšeného rizika a Slovenské cukrovary, s. r. o., mírně zvýšeného rizika. Je velký předpoklad, že při nastavených parametrech prostředí si analyzované cukrovary na Slovensku udrží stávající produkci cukru, své finanční zdraví a finanční kondici.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
50202 - Applied Economics, Econometrics
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Volume of the periodical
137
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
426-431
UT code for WoS article
000730798300007
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-85122086876