Influence of reaction conditions on enzymatic hydrolysis of lactose
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004008" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy
Original language description
Byl sledován vliv pH, teploty a typu substrátu na enzymovou hydrolýzu laktosy pomocí beta-galaktosidas Maxilact a Lactozym. Optimální teplota je 37°C, pH 7. Přítomnost bílkovin v mléce a v syrovátce zvyšuje stupeň hydrolýzy ve srovnání s hydrolýzou permeátu syrovátky nebo v pufru.
Czech name
Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
ISBN
80-86238-12-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
154-158
Publisher name
Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 25, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—