Probably trends of food production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004040" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004040 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin
Original language description
Je podán přehled hlavních trendů ve výrobě potravin v příštím století (zlepšení senzorických vlastností, prodloužení doby trvanlivosti, zvýšení nutriční hodnoty, funkční a nové potraviny, pohotové potraviny a potraviny pro rychlé občerstvení atd.).
Czech name
Pravděpodobné trendy ve výrobě potravin
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
4-4
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—