All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Comparison of preferences of full-fat and low-fat processed cheeses.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004463" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004463 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Porovnání preferencí tučných a nízkotučných tavených sýrů

  • Original language description

    Rozdílový preferenční test a sensorický profil byly použity pro hodnocení dvou druhů sýrů. U sýrů, kde rozdíl v tuku byl větší než 25%, byly statisticky prokazatelné preference pro tučnější sýry

  • Czech name

    Porovnání preferencí tučných a nízkotučných tavených sýrů

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Mléko a sýry 2001

  • ISBN

    80-86238-12-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    129-132

  • Publisher name

    Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 26, 2001

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article