The present state of application of active packaging systems in food processing.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006815" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006815 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
Original language description
Přehled současného stavu v aplikaci aktivních systémů balení při zpracování potravin včetně obalů pro mikrovlnný ohřev, absorbérů plynů, obalů s antimikrobním účinkem, stejně jako inteligentních systémů využívajících indikátorů teploty, složení atmosféry, čerstvosti produktu atd.
Czech name
Současný stav aplikace aktivních systémů balení při výrobě potravin.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XI. Konference Konzervárensko-potravinářské dny
ISBN
ISBN 80-238-978
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
50
Pages from-to
4-10
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Nov 18, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—