The effect of lenght of carbon chain of faty acid on antimicrobial activity of sucrose esters
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006896" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006896 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv délky řetězce mastných kyselin na antimikrobiální aktivitu esterů sacharózy
Original language description
Byla sledována antimikrobiální aktivita pěti monoesterů sacharosy s mastnými kyselinami na kmen Bacillus subtillis DMF 2006 s cílem porovnat vztah antimikrobiální aktivity a délky mastné kyseliny v molekule.
Czech name
Vliv délky řetězce mastných kyselin na antimikrobiální aktivitu esterů sacharózy
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník ze 40. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86236-22-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
167-171
Publisher name
OSPACH Čs. spol. chem.
Place of publication
Ústí nad Labem
Event location
Harrachov
Event date
May 15, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—