The use PSI test to determine wheat grain hardness in the Czech Republik
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008384" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008384 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Použití metody PSI pro stanovení tvrdosti zrna pšenice v ČR
Original language description
Tvrdost pšenice byla zkoušena metodou PSI a výsledky tvrdosti byly zjištěny v rozmezí 10,9-25,9 %. 26 českých odrůd bylo rozděleno do 5 kategorií podle hodnot PSI tak, že nejtvrdší pšenice měly hodnoty nižší než 12% a měkké 26-30%. Většina českých odrůdměla tvrdost 13-16%.
Czech name
Použití metody PSI pro stanovení tvrdosti zrna pšenice v ČR
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník Česko-slovenské konference: Kvalita rostlinné produkce - Současnost a perspektivy směrem k EU.
ISBN
80-86555-22-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
70
Pages from-to
151-154
Publisher name
Výzkumný ústav rostlinné výroby
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Feb 6, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—