Influence of grain hardness on milling parameters of wheat variety
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008385" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008385 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv tvrdosti zrna na charakteristiku mletí odrůd pšenice
Original language description
3 skupiny odrůd potravinářské pšenice byly laboratorně semlety a stanovena jejich tvrdost , vyjádřená indexem PSI. Pro měkké pšenice (PSI 26-30%) byl zjištěn vyšší podíl šrotových mouk a nižší podíl vymílacích mouk. Pro tvrdé odrůdy (PSI 10-16%) byl poměr získaných druhů mouk opačný. Mezi tvrdostí zrna a výtěžností krupic i mouk byly prokázána průkazná závislost (r=0,90.res.0,76).
Czech name
Vliv tvrdosti zrna na charakteristiku mletí odrůd pšenice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
QUALIMA 2001 - Sborník semináře
ISBN
1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
70
Pages from-to
17-20
Publisher name
MEZOS a.s.
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Hradec Králové
Event date
Oct 20, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—