All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Commercial food wheat as changed by planting locality and crop year effects

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893152" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893152 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Komerční potravinářská pšenice - změny vlivem lokality a ročníku pěstování

  • Original language description

    Vzorky komerční pšenice (ročníky 2008-2010, lokality L1-L4) byly popsány HTZ, OH, tvrdostí PSI a výtěžností jednomleté mouky a rentční kapacitou. Podle tvrdosti PSI 28,5 - 14,2 % lze vzorky kategorizovat jako měkkou, středně měkkou/středně tvrdou a tvrdou pšenici. Statisticky byl potrvzen jak význam ročníku, tak locality pěstování na kvalitu pšenice. Korelace prokázaly vazbu RK kyseliny mléčné mlýnských meziproduktů a kvalitě bílkovin podle Zelenyho.

  • Czech name

    Komerční potravinářská pšenice - změny vlivem lokality a ročníku pěstování

  • Czech description

    Vzorky komerční pšenice (ročníky 2008-2010, lokality L1-L4) byly popsány HTZ, OH, tvrdostí PSI a výtěžností jednomleté mouky a rentční kapacitou. Podle tvrdosti PSI 28,5 - 14,2 % lze vzorky kategorizovat jako měkkou, středně měkkou/středně tvrdou a tvrdou pšenici. Statisticky byl potrvzen jak význam ročníku, tak locality pěstování na kvalitu pšenice. Korelace prokázaly vazbu RK kyseliny mléčné mlýnských meziproduktů a kvalitě bílkovin podle Zelenyho.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek, 20. odborný seminář k jakosti potravinářských a krmivářských produktů Mezos, s.r.o.

  • ISBN

    978-80-904468-1-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    33-36

  • Publisher name

    Mezos, s.r.o.

  • Place of publication

    Hradec Králové

  • Event location

    Pardubice

  • Event date

    Oct 26, 2011

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article