Impact of brewing yeast handling on its quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008480" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008480 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv praní a skladování kvasnic na jejich kvalitu
Original language description
V práci byl sledován vliv intenzity praní sbíraných kvasnic (kmen č. 2, 7 a 95) a doby uchovávání pod vodou na jejich fyziologické vlastnosti .Změny se projevovaly nejméně u kmene č.2, nejvyšší rozdíly sledovaných vlastností byly zjištěny u kmene č. 95
Czech name
Vliv praní a skladování kvasnic na jejich kvalitu
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
49
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
260-263
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—