Packaging of fresh ready-to-eat fruits and vegetables
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008485" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008485 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník
Original language description
Balené upravené čerstvé ovoce a zelenina představují velmi náročný výrobek. Použitá surovina musí být vysoké komerční, fysiologické a hygienické kvality, výroba musí zajistit vysoký hygienický standard a nepřetržité dodržování chladicího režimu. Obalovýmateriál vedle mechanických a estetických vlastností musí vyhovovat fysiologickým nárokům upravené zeleniny a ovoce. Modifikovaná atmosféra, která se uvnitř obalu tvoří, přispívá k prodloužení kvality výrobku, ale při nevhodných podmínkách může naopak vést k nežádoucím změnám a znehodnocení produktu.
Czech name
Balení upraveného čerstvého ovoce a zeleniny - sborník
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek VI. Mezinárodní konference Obalové dny
ISBN
80-7080-529-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
1-4
Publisher name
ICT Press, VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Nov 19, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—