New Trends in Cheese Microbiology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008504" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008504 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nově trendy v mikrobiologii sýrů
Original language description
Současná mikrobiologie sýrů využívající aplikací genetiky, může ovlivňovat výtěžnost, jakost, bezpečnost, výživové a nutriční charakteristiky sýrů. Rovněž uvedena úspěšná aplikace bakteriocin-produkčního kmene pro zvýšení trvanlivosti čerstvých sýrů provedená na pracovišti autorů.
Czech name
Nově trendy v mikrobiologii sýrů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Současná problematika mikrobiologie potravin
ISBN
80-7080-519-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
77-82
Publisher name
VŠCHT
Place of publication
Praha
Event location
Třešť
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—