Each beer keep the own yeast - Signification of yeast strain for flavour and character of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012830 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Každé pivo se drží svých kvasinek - Význam kmene pro tvorbu chuti a vlastností piva
Original language description
Metabolismus pivovarské kvasinky je zodpovědný za tvorbu žádoucích aromatických látek a za eliminaci nežádoucích látek piva.
Czech name
Každé pivo se drží svých kvasinek - Význam kmene pro tvorbu chuti a vlastností piva
Czech description
Metabolismus pivovarské kvasinky je zodpovědný za tvorbu žádoucích aromatických látek a za eliminaci nežádoucích látek piva.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Přírodovědecký časopis Vesmír.
ISSN
1214-4029
e-ISSN
—
Volume of the periodical
83
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
154-156
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—