Food safety systems
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012901" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012901 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin a ve stravovacích službách
Original language description
Přehled systém,u bezpečnosti a jakosti ve výrobě a distribuci potravin.
Czech name
Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin a ve stravovacích službách
Czech description
Přehled systém,u bezpečnosti a jakosti ve výrobě a distribuci potravin.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu
ISBN
80-86229-85-8
Number of pages of the result
50
Pages from-to
1-50
Number of pages of the book
—
Publisher name
Verlag Dashofer
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—