Nutritional recommendation for the lipid consumption, and their fullfilment in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013038" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013038 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výživová doporučení pro příjem lipidů a jejich plnění v České republice
Original language description
Podle současných názorů je příjem tuků, nasycených mastných kyselin a trans-nenasycených mastných kyselin příliš vysoký, zatímco příjem n-3 polyenových mastných kyselin je nižší než optimální.
Czech name
Výživová doporučení pro příjem lipidů a jejich plnění v České republice
Czech description
Podle současných názorů je příjem tuků, nasycených mastných kyselin a trans-nenasycených mastných kyselin příliš vysoký, zatímco příjem n-3 polyenových mastných kyselin je nižší než optimální.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-41-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
1-4
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
Stachy
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—