Importance of n-6 and n-3 essential fatty acids in human nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008824" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008824 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam n-6 a n-3 nenasycených mastných kyselin ve výživě
Original language description
Příjem n-6 polyenových kyselin by se mohl spíše poněkud omezit, ale příjem n-3 polyenových kyselin by se měl značně zvýšit. Optimálními oleji jsou řepkový a sójový, z potravin ryby.
Czech name
Význam n-6 a n-3 nenasycených mastných kyselin ve výživě
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok - XLI. Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov
ISBN
80-86238-32-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
43-46
Publisher name
Spoločnosť chemikov Slovákov
Place of publication
Bratislava
Event location
Trenčianske Teplice, SR
Event date
May 14, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—