Trans fatty acids contents in cookies, biscuits and ice creams
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013060" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013060 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
Original language description
Byl stanoven obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech, který se pohyboval od 0 do 50 % celkových mastných kyselin
Czech name
Obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech
Czech description
Byl stanoven obsah trans izomerů mastných kyselin v jemném a trvanlivém pečivu a mražených krémech, který se pohyboval od 0 do 50 % celkových mastných kyselin
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
142-143
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—