All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Development of fatty acids in milk of Holstein cows

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F11%3A50464" target="_blank" >RIV/60460709:41210/11:50464 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic

  • Original language description

    Složení mléčného tuku není po celou dobu laktace konstantní a mění se jak jeho obsah, tak i zastoupení jednotlivých mastných kyselin v něm. V našem sledování bylo hodnoceno celkem 27 dojnic holštýnského skotu v prvních 12 týdnech laktace. Pro hodnocení vývoje obsahu mastných kyselin v průběhu sledovaného období byl využit program SAS 9.1. a Microsoft Excel. Nejvíce zastoupenými mastnými kyselinami v mléce byly kyselina palmitová a olejová. V průběhu sledování se zvyšoval obsah nasycených mastných kyselin v mléce, zatímco obsah nenasycených mastných kyselin během stejného období klesal.

  • Czech name

    Vývoj obsahu mastných kyselin v mléce holštýnských dojnic

  • Czech description

    Složení mléčného tuku není po celou dobu laktace konstantní a mění se jak jeho obsah, tak i zastoupení jednotlivých mastných kyselin v něm. V našem sledování bylo hodnoceno celkem 27 dojnic holštýnského skotu v prvních 12 týdnech laktace. Pro hodnocení vývoje obsahu mastných kyselin v průběhu sledovaného období byl využit program SAS 9.1. a Microsoft Excel. Nejvíce zastoupenými mastnými kyselinami v mléce byly kyselina palmitová a olejová. V průběhu sledování se zvyšoval obsah nasycených mastných kyselin v mléce, zatímco obsah nenasycených mastných kyselin během stejného období klesal.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH91270" target="_blank" >QH91270: Utilization of genetic and non-genetic factors for increasing of performance of dairy cattle in Czech Republic</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Náš chov

  • ISSN

    0027-8068

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    LXXI

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    20-22

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database