Antimicrobial activity of isolates from delicacy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015482" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015482 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Antimikrobiální aktivita izolátů z majonézových výrobků
Original language description
Tato práce byla zaměřena na určení antimikrobiální aktivity 85 izolátů z lahůdkových výrobků a surovin pro jejich výrobu. Pouze 6 kmenů vykazovalo antibakteriální aktivitu (5 laktokoků a 1 laktobacil). Antibakteriální aktivita se testovala vpichovou metodou a antifungální aktivita metodou přelivu.
Czech name
Antimikrobiální aktivita izolátů z majonézových výrobků
Czech description
Tato práce byla zaměřena na určení antimikrobiální aktivity 85 izolátů z lahůdkových výrobků a surovin pro jejich výrobu. Pouze 6 kmenů vykazovalo antibakteriální aktivitu (5 laktokoků a 1 laktobacil). Antibakteriální aktivita se testovala vpichovou metodou a antifungální aktivita metodou přelivu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů