All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Image data of bread crumb structure

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015561" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015561 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Image data of bread crumb structure

  • Original language description

    Baking quality of flour from twenty wheat winter varietes belonging to the standard wheat quality was evaluated using the fermented dough. Analytical traits of flour showed differences in the technological quality which were confirmed by the baking testwith the fullbreadformula according to Czech method. The most bread volume lied within the range of 350 to 380 ml/100g. Image analysis proved also differences between crumb texture characteristics of single variety.

  • Czech name

    Analýza obrazu struktury chleba

  • Czech description

    Zaděláním těsta z dvaceti mouk ozimých pšenic o standardní kvalitě bylo posuzováno na pekařskou kvalitu. Analytické hodnoty mouk ukázaly rozdíly v technologické kvalitě a ty byly potvrzeny pekařským pokusem podle české normy. Největší objemy pečiva se pohybovaly v rozsahu 350 až 380 ml/100g. Také analýza obrazu textury střídy prokázala rozdílnost jednotlivých odrůd.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů