Developmenrt of fermented soya products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015692" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015692 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj fermentovaného sójového výrobku
Original language description
Cílem práce bylo teoretické seznámení se se surovinami pro výrobu fermentovaných sójových výrobků, nastudování technologií přípravy sójového nápoje a vyvinutí výrobku definovaných vlastností.
Czech name
Vývoj fermentovaného sójového výrobku
Czech description
Cílem práce bylo teoretické seznámení se se surovinami pro výrobu fermentovaných sójových výrobků, nastudování technologií přípravy sójového nápoje a vyvinutí výrobku definovaných vlastností.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů