All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence malt quality on wort clarity and beer filterability

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015918" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015918 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva

  • Original language description

    Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaruVÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene.

  • Czech name

    Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva

  • Czech description

    Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaruVÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    EI - Biotechnology and bionics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů