The influence of emulsifier type on oxidative stability and rheological properties of emulsions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015920" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015920 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí
Original language description
Byly vyrobeny emulze s monoacylglycerolovým emulgátorem (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, směsí MKG, MLG a MMG a komerčním emulgátorem D). Byly skladovány 14 týdnů při 15 °C. Emulze s MSG téměř neoxidovaly.
Czech name
Vliv typu emulgátoru na oxidační stabilitu a reologické vlastnosti emulzí
Czech description
Byly vyrobeny emulze s monoacylglycerolovým emulgátorem (MKG, MLG, MMG, MSG, MArG, MBG, směsí MKG, MLG a MMG a komerčním emulgátorem D). Byly skladovány 14 týdnů při 15 °C. Emulze s MSG téměř neoxidovaly.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů