Significance of lactococci identification in connection with their autolytic activity.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015930" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015930 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam identifikace laktokoků ve spojitosti s jejich autolytickými vlastnostmi.
Original language description
Laktokokové kmeny (23 kmenů), izolované z různých zdrojů, byly identifikovány na základě jejich fenotypických vlastností (bylo nalezeno 6 kmenů Lactococcus lactis subsp. cremoris) a pomocí metody FISH (nebyl nalezen žádný kmen Lactococcus lactis subsp. cremoris). U všech laktokokových izolátů byla v citrátovém pufru určena autolytická aktivita, byl také určen jejich plasmidový profil.
Czech name
Význam identifikace laktokoků ve spojitosti s jejich autolytickými vlastnostmi.
Czech description
Laktokokové kmeny (23 kmenů), izolované z různých zdrojů, byly identifikovány na základě jejich fenotypických vlastností (bylo nalezeno 6 kmenů Lactococcus lactis subsp. cremoris) a pomocí metody FISH (nebyl nalezen žádný kmen Lactococcus lactis subsp. cremoris). U všech laktokokových izolátů byla v citrátovém pufru určena autolytická aktivita, byl také určen jejich plasmidový profil.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů