Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016088" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016088 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Monitoring of microbial quality of fermented whole meat products.-j
Original language description
Fermented whole mcat products and dried meats belong to the category of uncooked meat products. Their durability and health safety is achieved either byfermentation and drying of solely by drying. Followingly, the production requires ťrom producer to f'ollow high hygienic standards. The results oť analysed samples corresponded with microbiological requirements oť Codex Alimentarius of Slovak
Czech name
Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků
Czech description
Sledování mikrobiologické jakosti fermentovqaných celosvalových masných výrobků
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
99
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
342-344
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—