All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality parameters monitoring of selected meat products types from the Czech distribution network

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871217" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871217 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky

  • Original language description

    Byly vybrány tři druhy masných výrobků z tržní sítě ČR ke kontrole kvality dle legislativních požadavků - trvanlivý salám Vysočina, šunka standardní a šunka výběrová. Byly provedeny analýzy fyzikálně-chemických a senzorických parametrů kvality a cílem práce bylo zjistit rozdíly mezi výrobci a plnění legislativních požadavků. Byly zjištěny významné rozdíly mezi výrobci a v některých případech i nesplnění požadavků národní legislativy.

  • Czech name

    Kontrola jakostních parametrů vybraných druhů masných výrobků z tržní sítě České republiky

  • Czech description

    Byly vybrány tři druhy masných výrobků z tržní sítě ČR ke kontrole kvality dle legislativních požadavků - trvanlivý salám Vysočina, šunka standardní a šunka výběrová. Byly provedeny analýzy fyzikálně-chemických a senzorických parametrů kvality a cílem práce bylo zjistit rozdíly mezi výrobci a plnění legislativních požadavků. Byly zjištěny významné rozdíly mezi výrobci a v některých případech i nesplnění požadavků národní legislativy.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kvalita potravín

  • ISBN

    978-80-552-0769-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    196-200

  • Publisher name

    Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Mar 28, 2012

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article