Quality parameters monitoring of sausages and Wiener sausages from Czech distribution network
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871995" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43871995 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky
Original language description
Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy.
Czech name
Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky
Czech description
Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinárstvo
ISSN
1337-0960
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
March
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
4
Pages from-to
107-110
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—