All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality parameters monitoring of sausages and Wiener sausages from Czech distribution network

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871995" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43871995 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky

  • Original language description

    Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy.

  • Czech name

    Kontrola jakostních parametrů jemných a vídeňských párků z tržní sítě České republiky

  • Czech description

    Kvalitativní parametry požadované českou legislativou byly sledovány u dvou typů masných výrobků, které pocházely z tržní sítě České republiky - jemné párky a vídeňské párky. Bylo provedeno základní fyzikálně-chemické a senzorické stanovení jakostních parametrů, byl vypočten obsah masa a cílem studie bylo zhodnotit rozdíly mezi producenty a splnění legislativních požadavků. Byly nalezeny rozdíly mezi producenty. Všechny z nich splňují požadavky české legislativy.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Potravinárstvo

  • ISSN

    1337-0960

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    7

  • Issue of the periodical within the volume

    March

  • Country of publishing house

    SK - SLOVAKIA

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    107-110

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database