Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016251" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016251 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.
Original language description
The objective of this study was to find the ways of imaging and scanning of detailed images of iridescence area to obtain the images usable for video image analysis. Iridescence was evaIuated on ham surface during drying up. Video image anaIysis verifiedthat colour spectrum is changed during drying up of ham products. The water content of meat products has inf1uence on the occurrence of iridescence. Spectrophotometry was not suitable method for examination of iridescencebecause it does not give correctresults of colour spectrum of iridescence. It measures only colour of whole scanned area.
Czech name
Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.
Czech description
Způsoby snímání iridescence na řezu masných výrobků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XV. Mezinárodná konferencia o analytických metódách v potravinárstve Laboralim
ISBN
80-227-2222-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
89-92
Publisher name
STU Bratislava
Place of publication
Bratislava
Event location
Bánská Bystrica
Event date
Mar 22, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—