Iridescence of meat and meat products II
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022538" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022538 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Iridescence masa a masných výrobků II
Original language description
Iridescence je zajímavý optický jev související s povrchovou strukturou na řezu masného výrobku, který nikterak neznamená jakékoliv zhoršení jakosti. Přesto konzumenti mají určitou nedůvěru k takovým výrobkům, proto pozornost bude třeba věnovat omezení výskytu iridescence na straně jedné a vysvětlování zákazníkům i obchodníkům, o co jde, na straně druhé.
Czech name
Iridescence masa a masných výrobků II
Czech description
Iridescence je zajímavý optický jev související s povrchovou strukturou na řezu masného výrobku, který nikterak neznamená jakékoliv zhoršení jakosti. Přesto konzumenti mají určitou nedůvěru k takovým výrobkům, proto pozornost bude třeba věnovat omezení výskytu iridescence na straně jedné a vysvětlování zákazníkům i obchodníkům, o co jde, na straně druhé.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
17
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—